Kunstenares Dorine van Laak

“Iets nieuws creëren is heerlijk!”

Steeds weer een uitdaging aangaan met het lege, witte vlak.  Als kunstenares maak ik levendige (abstracte) schilderijen waar de kleuren vanaf spatten.  Mijn grootste inspiratiebron is de natuur met haar kleurrijke bloemen, tropische vogels en vissen.
De beweging van golven en het waaien van de wind. Grote gebaren en kleine details, gevoelsmatig in evenwicht, mooi in het vlak. Daarnaast ben ik werkzaam als grafisch vormgever, ontwerp graag dessins, en heb een unieke collectie geboortekaartjes en kinderkamerkunst uitgebracht onder de naam www.trendygeboortekaartjes.nl .

Biografie: Dorine van Laak-Hendrikx (1973) is beeldend kunstenaar, grafisch vormgever en illustrator. Als kunstschilder richt ze zich hoofdzakelijk op kleurrijk abstract in acryl.

Opleiding:  St. Lucas, Boxel (Grafische vormgeving,1993) en Academie voor Beeldende Vorming, Tilburg (Visuele communicatie & illustratie, 1997).  Lid bestuur Kunstkring Diessen (2007-2008).

Exposities:  Gemeentehuis, Diessen / Kunsthandel Atelier Artistiek, Oisterwijk / Galerie Artishox, Bladel / Kunsthappening Arsenaal, Grave. 

Doorlopend is er op afspraak (recent) schilderwerk te bekijken in haar kunstatelier te Diessen. Daarnaast werkt van Laak ook in opdracht voor particulieren en bedrijven.